Factuurverwerking

//Factuurverwerking
Factuurverwerking 2018-03-26T15:47:55+00:00

Efficiënte verwerking van uw facturen

Zoekt u efficiency bij het verwerken van uw inkoopfacturen in Exact software? Dan biedt Quercis u een keuze tussen een oplossing bij u in huis of in de ‘cloud’. In beide gevallen kunnen we voor u het handmatige proces van boeken versnellen middels het scannen en herkennen van facturen. Samen met de Quercis IFR Portal creëren wij voor u een oplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking zodat u uw facturen niet alleen sneller kunt boeken maar ook meer grip en zicht krijgt op het proces van goedkeuren van deze inkoopfacturen.

Scannen en herkennen van facturen met Scan Sys

Door de inzet van ImageCapture voor het scannen en herkennen van facturen kunt u zich veel tijd besparen de kans op het maken van fouten bij inboeken drastisch verminderen. Ook creëert u gemak. Gescande facturen worden immers als PDF-document aan de boeking in Exact gekoppeld. Ze zijn daarmee altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek. Ook kunt u afscheid nemen van uw papieren archief. ImageCapture wordt op uw eigen server geïnstalleerd. U betaalt 1 prijs, ongeacht het aantal facturen.

Scannen en herkennen van facturen met Blue 10

Geeft u de voorkeur aan een cloud oplossing en wilt u het liefste de kosten laten afhangen van het aantal te scannen facturen dan is Blue 10 wellicht een betere optie voor u. Een internetverbinding is het enige dat u nodig heeft voor het gebruik van Blue 10. Ook nu worden boekingen en PDF facturen netjes aangemaakt in de software van Exact voor verdere verwerking. U betaalt naar gebruik, ongeacht het aantal gebruikers.

Fiatteren van facturen

Met het inkomend factuurregister van Quercis beschikt u over een oplossing voor het goedkeuren van facturen. De Quercis IFR Portal is gebaseerd op ons Quercis Business Portal platform. Op dit platform is ook onze oplossing voor procurement gebaseerd. Met deze voor een geautomatiseerde en gestructureerde afhandeling van bestellingen binnen uw organisatie bieden wij u dus ook een integrale oplossing voor het totale proces van Purchase to Pay voor Exact software.

Voordelen Quercis IFR Portal

  • Eén prijs voor een ongelimiteerd aantal gebruikers.
  • Flexibel in te richten schermen; U bepaalt de gegevens die moeten worden getoond.
  • Fiattering mogelijk langs vele routes.
  • 1 Oplossing voor het goedkeuren via PC, tablet en smartphone

Onze oplossing voor factuurverwerking is al verkrijgbaar vanaf € 2.500,-.

Contact
Wij helpen u graag met op opzetten van goed geoliede machine voor factuurverwerking. Neem voor een demonstratie of informatie contact met ons op.
Contact