Wie zijn wij?

Wie zijn wij? 2018-05-16T20:12:56+00:00

Over Quercis

Waarom wij dingen anders doen

Quercis is een bedrijf waar, sinds de oprichting in 2006, bijzondere dingen gebeuren. Simpelweg omdat wij dingen anders doen. Bij ons geen ja en amen, maar een team dat kritisch meedenkt. Omdat wij uit ervaring weten dat uw bedrijfssituatie net even een andere oplossing vereist. Tel daar de unieke combinatie van kennis van techniek én bedrijfsprocessen bij op en u kunt zich voorstellen dat wij als geen ander in staat zijn software te ontwikkelen waardoor uw Exact-omgeving optimaal functioneert. In die zin zijn niet alleen onze werkwijze, maar ook onze oplossingen duidelijk anders.

Wat doet Quercis

Vanuit Eindhoven richten wij ons primair op middelgrote organisaties in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en groothandel. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het automatiseren van financieel complexe vraagstukken, optimalisatie van bedrijfsprocessen en het koppelen van softwaresystemen.

Onze visie

Het succesvol leveren van een automatiseringsoplossing voor bedrijfsprocessen is mensenwerk, zowel in de aanloop naar het besluit als tijdens de realisatie van het project. Voor het uiteindelijk beoogde resultaat in de steeds complexere omgeving is natuurlijk een gestructureerde manier van werken belangrijk, maar de mens maakt het verschil. Een betrokken en ervaren partner met gedegen kennis van de toegepaste software, de branche en de bedrijfsprocessen zorgt voor een resultaatgerichte en pragmatische werkwijze die aansluit bij de wens van iedere onderneming om maximaal rendement uit de investering te halen.

Onze belofte

Quercis geeft invulling aan haar visie door de toegevoegde waarde van onze mensen, ervaringsdeskundigen met hart voor het belang van de klant. Wat Quercis van haar medewerkers verwacht mag ook de klant van hen verwachten:

  • betrokkenheid,
  • inlevingsvermogen,
  • verfrissende en creatieve oplossingen,
  • kennis en ervaring, en
  • het nakomen van afspraken

Het denken in processen staat centraal bij Quercis. Software is slechts een hulpmiddel om het doel te bereiken. Ervaring met software en kennis van de bedrijfsprocessen gaan hand in hand bij de mensen die Quercis vormen. Uw voordeel? Een vakkundige, gestructureerde en snelle implementatie met duidelijke afspraken voor een optimaal resultaat.

Certified Exact Gold Partner

Natuurlijk beschikken onze mensen over de juiste kwalificaties om het maximale uit Exact software te halen. Onze, door Exact gecertificeerde consultants, geven u echter meer. Hoe dan? Veel van onze medewerkers zijn namelijk doorgewinterd. Met een gemiddeld aantal van 11 jaren ervaring als consultant, een goede opleiding, (vakinhoudelijke) kennis van zaken van de onderwerpen waarbij zij u ondersteunen, en een natuurlijke nieuwsgierigheid m.b.t. het nut voor het toepassen van nieuwe technieken voor uw situatie, komen zij vaak met verrassende en innovatieve antwoorden en oplossingen voor uw vraagstukken.