Focus op uw marktsector

//Focus op uw marktsector
Focus op uw marktsector 2017-11-23T14:25:00+00:00

Quercis heeft haar focus op organisaties en instellingen in het MKB, in omvang variërend van 25 – 500 medewerkers, primair in de volgende sectoren:

Quercis is als zakelijke dienstverlener natuurlijk ervaringsdeskundige in deze sector. Need we say more?

Onze logistieke consultants van Quercis zijn experts in het efficiënt inrichten van logistieke processen bij groothandelsbedrijven. Of het nu gaat om optimaal voorraadbeheer, warehousemanagement, of geautomatiseerde koppelingen met webshops of leveranciers, onze consultants staan u terzijde bij het maken van de juiste keuzes.

Met de kennis en software van Quercis realiseren we volledig geautomatiseerde koppelingen van branche specifieke software met de krachtige financiële administratie van Exact. Daarnaast organiseren we voor instellingen in deze sector organisatie brede financiële processen zoals factuurverwerking plus het structureren van het bestelproces voor en door personeel (Purchase to pay proces). Het resultaat: sneller en beter inzicht in alle financiële processen. Maar ook voor het ontsluiten van personeelsdossiers of urenregistratie heeft Quercis interessante oplossingen voor deze sector.

Voor klanten in het onderwijs realiseert Quercis flexibel in te richten koppelingen tussen leerlingvolgsystemen en de financiële administratie voor bijvoorbeeld het innen van schoolgeld en ouderbijdrage. Hierdoor kunnen deze processen veel efficiënter worden afgehandeld. Verder ondersteunen we organisaties uit deze sector in het optimaliseren van diverse financiële processen door de inzet van software die geïntegreerd werkt met de software van Exact. Van factuurverwerking tot debiteurenbeheer of het intern bestelproces tot het vastleggen van inkomsten of uitgaven per kas. Quercis biedt 1 platform voor al deze financiële processen.

 

Bij al ons klanten leveren we toegevoegde waarde door te adviseren hoe de bedrijfsprocessen optimaal te structureren door onze kennis van de software en onze praktische ervaring met deze processen binnen uw organisatie. Door de betrokkenheid van onze consultants krijgt u innovatieve en creatieve oplossingen die bijdragen in efficiëntere organisatie met veel meer inzicht in zaken die voor u van belang zijn.