Nieuws van onze support afdeling: Digitale brievenbus

///Nieuws van onze support afdeling: Digitale brievenbus

Nieuws van onze support afdeling: Digitale brievenbus

Belangrijk bericht m.b.t. de digitale brievenbus voor elektronisch factureren of de automatische uitwisseling van bankbestanden

Wanneer u werkt met elektronisch factureren en/of de automatische uitwisseling van bankbestanden met de Rabobank maakt u gebruik van de digitale brievenbus voor het uitwisselen van gegevens. De informatie van de digitale brievenbus kunt u definiëren in de administratie instellingen van de betreffende administratie.

Onlangs is er een verbetering doorgevoerd in de wijze waarop Exact Globe Next en Exact Compact communiceren met de Digitale brievenbus. Als een gevolg van deze verbetering dient u eenmalig de verificatiegegevens fiatteren. Door het fiatteren van de verificatiegegevens zorgt u ervoor dat de nieuwe koppeling met de digitale brievenbus tot stand gebracht.

Het is belangrijk dat u dit uitvoert voor 1 augustus 2016. Wanneer u dit niet uitvoert functioneert de koppeling met de digitale brievenbus niet meer waardoor u geen gebruik kunt maken van het elektronisch factureren en/of de automatische uitwisseling van bankbestanden met de Rabobank.
By | 2016-10-27T20:28:46+00:00 30 mei 2016|Exact Globe Next|0 reacties

About the Author:

Ellen Hezemans
Werkzaam op de supportafdeling. Ellen werkt al vanaf 1998 als supportmedewerkster. Ellen heeft vele jaren ervaring in het telefonisch ondersteunen van de diverse Exact producten. Sinds 2009 is zij werkzaam bij Quercis BV. Naast kennis over Exact heeft ze ook kennis van de diverse Quercis producten en is zij in staat uw vragen te beantwoorden of uw vraag verder uit te zetten bij een collega.