Nieuwe service packs voor Exact beschikbaar

//Nieuwe service packs voor Exact beschikbaar

Nieuwe service packs voor Exact beschikbaar

Vanaf 18-01-2016 zijn de nieuwe Service Packs beschikbaar! Om ervoor te zorgen dat u tijdig over de salaris updates kunt beschikken, kunt u in de maand januari vaker een service pack verwachten dan gebruikelijk. Hou het supportblog in de gaten voor de beschikbaarheid van de nieuw service packs.

De volgende service packs zijn nu beschikbaar:

Service Pack Release Notes

Klik op bovenstaande links om de Service Pack Release Notes per productlijn en product versie te bekijken. In de Service Pack Release Notes kunt u lezen welke verbeteringen zijn opgenomen in dit Service Pack.

Installatie

Om te kunnen beschikken over een Service Pack, dient u een update uit te voeren van de software. Het installeren van een Service Pack werkt op dezelfde wijze als het uitvoeren van een reguliere update. In plaats van de gewenste product update, selecteert u in dit geval echter het gewenste Service Pack bij ‘Versie’. Wanneer het Service Pack er niet bij staat, klikt u eerst op update naast het veld om de lijst met beschikbare updates te verversen. Hiervoor is het van belang dat de gebruikersnaam, wachtwoord en het domein zijn ingevuld.

 

Voor meer informatie en/of vragen over de impact van deze service packs voor uw Exact installatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk via 040-2661788.

By | 2016-10-27T20:28:49+00:00 20 januari 2016|Algemeen|0 reacties

About the Author:

Ron Meijer
Vanuit een boekhoudkundige achtergrond is Ron in 1998 begonnen op support. Van helpdeskmedewerker tot support consultant. Vanaf mei 2014 versterkt Ron het Quercis team op support. Zijn boekhoudkundige en gebruikerservaring zorgen ervoor dat hij over een brede basiskennis beschikt om al uw vragen te kunnen beantwoorden.