Nieuwe release Quercis Incoming Invoices Portal

/, Quercis Business Portal/Nieuwe release Quercis Incoming Invoices Portal

Nieuwe release Quercis Incoming Invoices Portal

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe release van de Quercis IFR Portal. Mede dankzij input van diverse klanten is gewerkt aan het verder verbeteren van het gebruiksgemak, nieuwe en verbeterde functionaliteit, en heeft de software een nieuwe ‘look and feel’ gekregen.

Startscherm Quercis II Portal

Onder de motorkap

Zoals u van ons kunt verwachten is ondersteuning van Exact software sowieso geregeld. We hebben echter onze structuur zo aangepast dat we ook andere financiële pakketten kunnen ondersteunen. Onze eerste implementatie met Microsoft Dynamics is inmiddels gerealiseerd.

Nieuwe features en verbeteringen

Er is veel tijd en aandacht besteed aan het verbeteren van het gebruik van de software. De meest belangrijke wijzigingen zijn:

  • Rol gebaseerde startpagina met KPI’s en openstaande acties
  • Individueel in te stellen meldingen in portal of per mail
  • Individueel en organisatie breed in te stellen scherm voor presentatie van de factuur
  • Inzicht in de route van een factuur
  • Inzicht in de volledige historie van een factuur
  • Inzicht in leveranciersgegevens, facturen van dezelfde leverancier en mogelijkheid om de leverancier te mailen (met factuur als bijlage)
  • Inzicht in gekoppelde bestellingen (uit Quercis purchase portal)
  • Logboek met door gebruikers uitgevoerde acties
  • Eenvoudiger in te richten fiatteringsstructuren op basis van medewerkers, hiërarchie of entiteiten.
Beoordelen factuur
Instellingen scherm voor tonen van de factuur

User interface / schermen

De meest zichtbare verandering is natuurlijk de scherm interface. Op basis van terugkoppeling van klanten hebben we ruim aandacht besteed aan de mogelijkheid om de schermindeling met getoonde gegevens in hoge mate zelf te kunnen bepalen.

Update

De klanten die onze software voor faktuurverwerking in gebruik hebben zullen de komende maanden worden benaderd voor het uitrollen van deze update.

Nieuwsgierig?

U kunt kennismaken met onze nieuwe portal tijdens een van onze sessies in maart. Wij zullen dan tonen hoe we u meer controle kunnen geven over het proces van bestellen tot betalen. In deze sessie gaan we dus naar factuurverwerking verder in op het totale purchase-to-pay (P2P).

By | 2018-12-05T17:37:50+00:00 12 oktober 2018|Exact Software, Quercis Business Portal|0 reacties

About the Author:

Ronald van Kessel
Commercieel directeur en eigenaar van Quercis. Sinds 1991 actief in de wereld van Exact, in support, als consultant maar het grootste deel van deze tijd als commercieel adviseur. Is afgestudeerd als Master of Business Administration. Hij gebruikt deze bedrijfskundige achtergrond iedere dag bij het adviseren van organisaties in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen met zijn grote interesse in software en technologie als hulpmiddel zorgt dit regelmatig voor verrassende en innovatieve oplossingen voor bedrijfskundige vraagstukken.

Laat een reactie achter