versterk ons team!

Werken bij Quercis

leer meer als beginnende professional

Junior business consultant

Wie is Quercis?

Wij zijn Quercis! Een bedrijf waar sinds de oprichting in 2006 bijzondere ontwikkelingen plaatsvinden. Simpelweg omdat wij dingen anders doen. Bij ons geen ja en amen, maar een team dat kritisch meedenkt. Omdat wij uit ervaring weten dat elke bedrijfssituatie net even een andere oplossing vraagt. Tel daar de unieke combinatie van kennis van techniek én bedrijfsprocessen bij op en je kunt je voorstellen dat wij als geen ander in staat zijn om software te ontwikkelen. In die zin zijn niet alleen onze werkwijze, maar ook onze oplossingen Duidelijk Anders.

Wij houden ons dagelijks bezig met de vraag hoe we complexe bedrijfssoftware inzichtelijk kunnen maken. Wij stroomlijnen en optimaliseren bedrijfsprocessen. Onze consultants komen dagelijks over de vloer bij klanten in de zakelijke dienstverlening, handel, zorg en het onderwijs. Met innovatieve en creatieve oplossingen creëren zij rust en overzicht voor onze klanten.

Jouw baan als junior business consultant

De huidige junior business consultants beschrijven de functie als zeer divers. Je gaat met een team op projectbasis aan de slag met ‘klantcases’ waarbij je klanten gaat helpen om bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Op dit moment werkt een junior business consultant mee aan een groot project om het orderproces van een klant te optimaliseren. Je werkt met SQL, configureert XML, werkt in Web services en beantwoordt ‘Request for changes’. Je speelt in op de informatie behoeftes van de klant. Verder is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen in Business Intelligence, bijvoorbeeld in Power BI. 

Waarom is deze baan zo leuk?

 • Je werkt in een bedrijf met een informele en gezellige bedrijfssfeer.
 • Je draagt bij aan vooraanstaande Software-innovaties.
 • Je werkt nauw samen met specialisten die al jarenlang in het vak zitten en graag kennis delen met jou.
 • Je komt in een hecht team, dat samenwerking centraal stelt.
 • Jouw ideeën worden gehoord.
 • Je kunt groeien zowel op vaktechnisch als op persoonlijk gebied.

Wie zoeken we?

We schreven het al: ben jij Duidelijk Anders? Dat is een goed begin. Verder pas je bij ons als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Hbo werk- en denkniveau, in de richting van ICT en/of bedrijfskunde;;
 • Je bent ondernemend en neemt dus graag initiatief;
 • Je bent goed in het managen van je eigen tijd;
 • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
 • Je bent gericht op kwaliteit.

Wat bieden wij jou?

 • Een centrale plek in een geweldig team van gedreven, creatieve, innovatieve mensen.
 • Ontwikkeling tot zelfstandig consultant door goede begeleiding van hulpvaardige en ervaren collega’s.
 • Een passend salaris, een fijne werkplek en de juiste tools: laptop, mobiele telefoon.

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag jouw motivatie en cv via een e-mail naar dirk.acda@quercis.nl.
Mocht je verder nog vragen hebben over de vacature kun je altijd contact opnemen met onze operations manager, Dirk Acda: 06- 10088597.

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen vacature bij die bij jou past? Of lijkt het erop dat je expertise niet overeenkomt met onze vraag? Maar ben je wel enthousiast over ons bedrijf en de sector? Stuur je motivatie en cv. 

Werken als junior business consultant bij Quercis

Bram Smits vertelt

“Na mijn opleiding ICT & Business aan de Fontys te Eindhoven afgerond te hebben, heb ik bewust gekozen om bij Quercis mijn carrière te beginnen. Tijdens de eerste gesprekken spraken de directheid van de leidinggevenden en de humor in de organisatie me erg aan. Verder is de sfeer informeel; je kunt bij iedereen aankloppen. 

Door de vele aanwezige specialisten bij Quercis heb ik al veel kunnen leren. Ik kan mijn ei kwijt in de werkzaamheden die ik doe, welke zowel financieel als technisch van aard zijn. Verder krijg je de ruimte om te groeien, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied.”