Introductie ImageCapture 7.0

//Introductie ImageCapture 7.0

Introductie ImageCapture 7.0

Scan Sys ImageCapture

Nieuwe release ImageCapture

Deze maand introduceert Scan Sys de nieuwe release van haar software. ImageCapture 7.0 bevat een aantal nieuwe functionaliteiten. Hieronder vind je een kort overzicht van nieuwe en/of verbeterde features in de software. Heeft u een onderhoudsovereenkomst op de software dan wordt deze update kosteloos geleverd. Neem contact met ons contact op wanneer u van deze versie gebruikt wilt maken. Samen kunnen dan de impact voor u bepalen.

NIEUWE IMPORT JOB

De import job is herschreven. Deze biedt nu de mogelijkheid om het importproces op te splitsen en deels door de Client Service (op de achtergrond) uit te laten voeren. Dit bespaart de gebruiker kostbare tijd omdat deze pas in beeld komt op het moment dat hij de documenten visueel wil scheiden of samenvoegen, bijvoorbeeld wanneer een leverancier meerdere facturen in één PDF verstuurd. Ook kan de gebruiker er nu voor kiezen om direct na het importeren van de documenten ImageCapture af te sluiten. De gescande of geïmporteerde documenten blijven dan bewaard tot het moment dat de gebruiker weer inlogt om ze te verwerken.

SQL 2017

Vanaf versie 7 wordt ook SQL 2017 ondersteund.

RAADPLEGEN DOCUMENT GEGEVENS

Vanaf versie 7 is het mogelijk om in het Documents scherm, naast het zoeken en filteren op nog niet volledig verwerkte documenten, de gegevens van een brondocument te raadplegen. Denk hierbij aan de gegevens van de afzender (e-mailadres), de datum en tijd van ontvangst.

WIJZIGINGEN IN IMAGECAPTURE WEB CLIENT

De ImageCapture Web Client is herschreven. Hierdoor ondersteunt de Web Client nu ook het gebruik van Microsoft Edge en Firefox.

FOUTAFHANDELING DOCUMENTEN

Voortaan worden documenten die een error veroorzaken in ImageCapture aangemerkt als error-document. Hierdoor kan de foutafhandeling van deze documenten nu direct in ImageCapture plaatsvinden in plaats van in een separate error folder.

By | 2018-05-24T11:20:22+00:00 24 mei 2018|Algemeen|0 reacties

About the Author:

Ronald van Kessel
Commercieel directeur en eigenaar van Quercis. Sinds 1991 actief in de wereld van Exact, in support, als consultant maar het grootste deel van deze tijd als commercieel adviseur. Is afgestudeerd als Master of Business Administration. Hij gebruikt deze bedrijfskundige achtergrond iedere dag bij het adviseren van organisaties in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen met zijn grote interesse in software en technologie als hulpmiddel zorgt dit regelmatig voor verrassende en innovatieve oplossingen voor bedrijfskundige vraagstukken.

Laat een reactie achter