HR oplossing voor Ridder iQ klanten

///HR oplossing voor Ridder iQ klanten

HR oplossing voor Ridder iQ klanten

Ridder Connect 2018

Op 26 september was Quercis aanwezig op Ridder Connect 2018. Dit evenement is speciaal georganiseerd voor producerende bedrijven die met Ridder iQ werken. Dit met als doel toonaangevende partijen samen te brengen om Ridder klanten te informeren over marktontwikkelingen en het optimaliseren van eigen bedrijfsprocessen.

Quercis HR Portaal

Quercis was, als preferred supplier voor Exact software t.b.v. Ridder klanten, ook aanwezig. Net als Ridder kijken wij terug op een zinvolle dag met veel enthousiaste reacties uit binnen- en buitenland over onze HR oplossing als aanvulling op Ridder iQ.

Wat de Quercis HR Portal voor u kan betekenen leest u hier.

By | 2018-09-27T13:47:49+00:00 27 september 2018|Quercis Business Portal|0 reacties

About the Author:

Ronald van Kessel
Commercieel directeur en eigenaar van Quercis. Sinds 1991 actief in de wereld van Exact, in support, als consultant maar het grootste deel van deze tijd als commercieel adviseur. Is afgestudeerd als Master of Business Administration. Hij gebruikt deze bedrijfskundige achtergrond iedere dag bij het adviseren van organisaties in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen met zijn grote interesse in software en technologie als hulpmiddel zorgt dit regelmatig voor verrassende en innovatieve oplossingen voor bedrijfskundige vraagstukken.

Laat een reactie achter