HR. Echt. Duidelijk. Anders

/HR. Echt. Duidelijk. Anders
HR. Echt. Duidelijk. Anders 2018-04-24T11:20:09+00:00

Exact Live 2017! Quercis Partnersessie:

HR. Echt. Duidelijk. Anders

Personeelsadviseurs in uw organisatie zijn van groot belang voor het ontwikkelen van het menselijk kapitaal. Zij hebben daar pas tijd voor als het aantal administratieve handelingen is geminimaliseerd. Het bijhouden van lijstjes, het achter de broek aan zitten van collega’s, het samenstellen van verzuimrapportages en het opstellen van arbeidsovereenkomsten zijn hier voorbeelden van. Met de Quercis HR portal zorgt u ervoor dat personeelsadviseurs weer tijd kunnen besteden aan het adviseren van managers, teamleiders en medewerkers. Advies dat noodzakelijk is voor de ontwikkeling van de organisatie.

De Quercis HR portal is ontwikkeld voor medewerkers en managers en zorgt ervoor dat zij optimaal ondersteund worden in de acties die ze moeten doen:

 Opvragen van salarisstroken Aanvragen van contractmutaties
 Aanvragen van verlof en verzuim Signaleringen:
 Vragen stellen aan P&O
  • Wet Poortwachter
  • Aflopende contracten
  • Verjaardagen
 Vinden van gegevens van collega’s

De Quercis HR Portal zorgt er daarmee voor dat HR adviseurs tijd hebben voor managementondersteuning en alle administratieve processen zijn geautomatiseerd. Daarbij is het volledige medewerkerdossier digitaal, dus eenvoudig te raadplegen door medewerker, manager en adviseur.

“Creëer meer verbondenheid met uw medewerkers en geef uw personeel via desktop, tablet of telefoon toegang tot hun eigen personeelsdossier en relevante HR processen.”

Quercis HR Portal