Haal meer uit Exact Synergy

/Haal meer uit Exact Synergy
Haal meer uit Exact Synergy 2017-03-10T12:47:12+00:00

Haal meer uit Exact Synergy!

Kom en leer de mooiste features en handigheden

Quercis is al meer dan 10 actief in de Exact wereld en heeft in deze periode talloze Exact implementaties gerealiseerd. In deze periode heeft Quercis zich in de Exact wereld dan ook geprofileerd als ware Exact Synergy specialist. De projecten voor onze klanten met Exact Synergy variëren dan ook van HRM, CRM, PSA, Projectmanagement, documentmanagement tot aan het automatiseren van algemene bedrijfskundige processen. U kunt zich dan ook voorstellen dat we alle ‘ins and outs’ van Exact Synergy kennen, en…. dat we erg creatief zijn geworden in het maken van oplossingen binnen de standaard van Exact Synergy.

Af en toe zien we slimme oplossingen in de markt voorbijkomen waarbij we denken, maar dit doen wij toch al jaren zo….Is dit zo speciaal!? Kortom het is tijd dat we onze eigen bedachte slimmigheden gaan verzamelen en deze met onze klanten gaan delen.

Tijdens deze Quercis sessie willen wij u een inzicht geven in de handigheden die wij de afgelopen 10 jaar bij onze klanten hebben gerealiseerd, nee niet allemaal, maar we zullen een leuke selectie voor u gaan samenstellen en presenteren. Mocht uw handigheidje er niet bij staan, we kunnen tijdens de sessie uiteraard ook kijken of we er ter plekke één kunnen bedenken.

Onbekend maakt onbemind

Wij gaan in iedere geval diverse handige (en vaak onbekende) features van Exact Synergy Enterprise met u delen, zoals:

  • Het werken met workspaces. Nieuwe functionaliteit binnen Exact Synergy voor meer overzicht en verbeterde toegankelijkheid
  • Verbeter uw workflow binnen Exact Synergy. Wij tonen u
    • Hoe u de uit te voeren actie(-s) door middel van het kleuren van knoppen/buttons beter kunt duiden
    • Hoe u rapporten en/of documenten in een workflow kunt opnemen om zodoende
    • Sneller en makkelijker meer inzicht te verkrijgen in relevante gegevens
  • Interactieve rapportages
  • Power BI dashboards

Wij zullen er voor zorgen dat u weer met nieuwe ideeën naar huis gaat die u direct kunt toepassen in uw eigen Exact Synergy omgeving!

Aanmelden voor Quercis sessie: Haal meer uit Exact Synergy!

23 maart 2017 bij Quercis in Eindhoven van 10:00 – 12:30 uur

Bedrijfsnaam *

Aanhef *

Voorletter(s) *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Uw e-mailadres *

Vraag of opmerking aangaande het evenement