Power BI Creditmanagement Dashboardd

Gratis Power BI Dashboard voor debiteurenbeheer

Het COVID-19 virus heeft de wereld in zijn greep. De maatregelen die dit in Nederland en daarbuiten met zich meebrengt, hebben verstrekkende gevolgen. Organisaties worden ook economisch geraakt. De steunmaatregelen van de overheid brengen (deels) verlichting maar er wordt ook geappelleerd aan de eigen verantwoordelijkheid. Er wordt verwacht dat we creatief en innovatief zijn.

Quercis helpt u verder in uitdagende tijden

Nu is debiteurenbeheer misschien wel belangrijker dan ooit. En wij willen hierbij helpen. De Quercis Creditmanagement Portal zorgt bijvoorbeeld voor effectief en efficiënt beheer van openstaande posten. Maar misschien zoek je in eerste instantie meer overzicht en inzicht in het betalingsgedrag van een individuele debiteur. Dan is het Quercis Creditmanagement Dashboard voor Exact Globe een uitkomst. En om je in deze, mogelijk al moeilijke, tijden te helpen stellen wij deze Power BI rapportage gratis beschikbaar.

Wat kun je verwachten van dit Power BI Dashboard?

Met deze rapportage krijg je snel, visueel en overzichtelijk o.a. de volgende informatie

 • inzicht het totaal en vervallen openstaande posten via een dashboard met diverse KPI’s
 • top 10 van de oudste openstaande posten
 • top 10 van de grootste facturen
 • 5 grootste openstaande facturen per accountmanager per categorie
 • verdeling van het bedrag aan openstaande facturen per accountmanager per categorie
 • inzicht in het betalingsgedrag per debiteur t.o.v. het gemiddelde voor uw organisatie
 • detail analyse van de openstaande facturen voor de klanten van een specifieke accountmanager

 

 

Direct bruikbaar voor Exact Globe

Het rapport is geschikt voor gebruik in combinatie met gegevens uit 1 Globe administratie. Met behulp van de juiste server- en databasenaam kun je binnen 5 minuten je eerste analyse bekijken. Wat er allemaal precies nodig is om een connectie met de Exact database te maken kun je hier lezen.

Wil je direct houvast? Ga dan naar Houvast in uitdagende tijden of vul het onderstaande formulier in om het gratis creditmanagement dashboard te ontvangen.

Wil je meer?

Naast het gratis dashboard/rapport hebben we ook een uitgebreidere variant beschikbaar. Deze toont, naast alle bovenstaande informatie, ook:

 • een overzicht van de portefeuille openstaande posten in de tijd
 • de KPI voor de actuele DSO (Days Sales Outstanding)
 • een overzicht van de ontwikkeling van de DSO in de tijd
 • detailinformatie van de factuurregels van de openstaande factuur (voorwaarde is dan wel dat je ook factureert met Exact Globe)

Neem contact met ons op wanneer ook deze analyse relevant is voor je organisatie. Dit geldt ook wanneer je  graag zou willen dat het rapport gegevens uit meerdere administraties moet bevatten.

Wil je zelf aan de slag met Microsoft Power BI voor rapporten en dashboards gebaseerd op gegevens uit Exact, lees dan onze blog post Aan de slag met Power BI voor Exact

Schommelende tijden vragen om een heldere koers

VRAAG HIER HET GRATIS POWER BI DASHBOARD AAN

 

 

#DuidelijkAnders, Exact, Exact Globe, Power BI