Exact Synergy Workspaces

Exact Synergy Workspaces

Met de laatste release van Exact Synergy Enterprise zijn diverse verbeteringen in de gebruikerservaring doorgevoerd. De introductie van workspaces vormt hier een belangrijk onderdeel van. Hierdoor bent u in staat om uw gegevens zo te organiseren dat u direct bij de belangrijkste informatie kunt.

 

Concept van workspaces

Het concept van workspaces vervangt de systematiek van dashboards. Een grote en belangrijke vernieuwing is dat de workspace(-s) nu ook centraal kunnen worden onderhouden en met anderen kan worden gedeeld. Op deze manier kunt u dus voor een afdeling een workspace definiëren en delen met uw collega’s. Dit delen van een workspace kan op verschillende manieren. Hierbij kan worden aangegeven of de workspace door anderen alleen mag worden bekeken, mag worden bewerkt of als template worden gebruikt.

Concept van workspaces

Nieuw te gebruiken widgets

Ook heeft Exact de widgets die in workspaces gebruikt kunnen worden aangepast. U kunt nu bijvoorbeeld ook gebruik maken van de ‘Insluiten widget’ en gepersonaliseerde widgets zoals Yammer en Twitter feeds, of video’s toevoegen aan uw workspace.

 

Het concept van workspaces is door Exact geïntroduceerd om de medewerkers binnen de organisatie een platform voor betere samenwerking te bieden. Wilt u ook gebruik maken van deze functionaliteit? Kijk dan even welke versie van Exact Synergy Enterprise u gebruikt. De functionaliteit van workspaces is vanaf product release 257 beschikbaar gekomen.

By | 2016-10-27T20:28:41+00:00 26 september 2016|Exact Software, Exact Synergy Enterprise|0 reacties

About the Author:

Jan Schonewille
Sales Manager voor Quercis. Jan is sinds 2007 actief in de wereld van Exact als consultant en projectmanager, sinds 1 oktober 2013 werkzaam als business consultant bij Quercis BV en vanaf 1 januari 2018 verantwoordelijk voor sales en Quercis noord in Zwolle. Met zijn bedrijfskundige achtergrond, studie Technische bedrijfskunde, en consultancy ervaring adviseert hij bedrijven bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door zijn inhoudelijke kennis en ervaring al in het verkooptraject mee te nemen is hij in staat de klantvraag naar een passende oplossing te vertalen. De juiste basis voor een succesvolle implementatie is hiermee gelegd.

Laat een reactie achter