Exact product updates 255 en 410 algemeen beschikbaar

/, Exact Software, Exact Synergy Enterprise/Exact product updates 255 en 410 algemeen beschikbaar

Exact product updates 255 en 410 algemeen beschikbaar

Vanaf vandaag zijn Exact Synergy product update 255 en Exact Globe product update 410 algemeen beschikbaar. In deze product updates zijn verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd en verbeteringen beschikbaar zoals een nieuwe user interface voor Exact Synergy en verschillende verbeteringen in de Exact Globe WMS oplossing.

 

Exact Synergy

In Exact Synergy is een nieuwe user interface beschikbaar. Zodra u een update heeft uitgevoerd zult u zien dat de hele interface een transformatie heeft ondergaan en er innovatiever en visueel aantrekkelijker uitziet. In deze blogposts kunt u meer lezen over deze wijziging.

Daarnaast zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd in de service management oplossing, zoals de mogelijkheid om gebruik te maken van selectiecodes en betalingscondities, de beschikbaarheid van vrije velden, de mogelijkheid om de volgorde van afspraakregels en nieuwe regels op het contract te bepalen, en verschillende andere verbeteringen.

Houd er verder rekening mee dat Microsoft Exchange 2003 vanaf product update 255 niet meer wordt ondersteund.

 

Exact Globe

In Exact Globe zijn verschillende verbeteringen beschikbaar in de WMS oplossing. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van Voorverzamelen waarmee het pickadvies plaats vindt op basis van totalen in plaats van losse orderregels, en kunt u voorraad toewijzen op SKU niveau.

Verder is er een gecontroleerde uitrol van een wijziging met betrekking tot het splitsen van orderregels bij het toewijzen van vrije voorraad. Vanaf deze update wordt het gesplitst weergeven van de orderregels geminimaliseerd na het toewijzen. De orderegels worden dan getoond zoals u deze heeft ingevoerd, ongeacht of er voorraad is toegewezen aan deze regels. Deze functionaliteit kan op aanvraag beschikbaar worden gemaakt in product update 410.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over product update voor Exact Synergy en Exact Globe kunt u de release notes raadplegen. Klik op een van de onderstaande hyperlinks voor de release notes met een overzicht van nieuwe en verbeterde functionaliteit:

Exact Globe, product update 410

Exact Synergy. product update 255

 

About the Author:

Jeroen Krugers

Laat een reactie achter