Exact en LucaNet introduceren Exact Consolidation

/, Exact Globe, Exact Globe Next, Exact Software/Exact en LucaNet introduceren Exact Consolidation

Exact en LucaNet introduceren Exact Consolidation

Met deze oplossing bieden zij bedrijven die zowel nationaal als internationaal op meerdere locaties gevestigd zijn de mogelijkheid alle financiële systemen snel en eenvoudig te consolideren.

Volledig inzicht en nauwkeurige forecasts
Met Exact Consolidation is het mogelijk financiële data uit elke willekeurige rapportagetool of elk rapportagesysteem te ontsluiten. Naast Exact Globe, Exact Financials en Exact Online zijn ook bronnen als Excel en andere ERP-systemen naadloos gekoppeld aan de consolidatie-oplossing. Daardoor ontstaan heldere analyses en betrouwbare managementinformatie. Exact Consolidation is door alle financiële medewerkers eenvoudig te beheren en te gebruiken.

Certificering
Exact Consolidation – Powered by Lucanet is gecertificeerd op basis van de IDW PS880 audit-standaard. Hierbij zijn alle validatieregels en audit trails volledig geïntegreerd.

By | 2015-10-29T00:07:42+00:00 2 oktober 2015|Algemeen, Exact Globe, Exact Globe Next, Exact Software|0 reacties

About the Author:

Ronald van Kessel
Commercieel directeur en eigenaar van Quercis. Sinds 1991 actief in de wereld van Exact, in support, als consultant maar het grootste deel van deze tijd als commercieel adviseur. Is afgestudeerd als Master of Business Administration. Hij gebruikt deze bedrijfskundige achtergrond iedere dag bij het adviseren van organisaties in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen met zijn grote interesse in software en technologie als hulpmiddel zorgt dit regelmatig voor verrassende en innovatieve oplossingen voor bedrijfskundige vraagstukken.