Training | Haal meer uit Exact


Datum: Volgt zo spoedig mogelijk
Locatie: Nader te bepalen
Tijd: Nader te bepalen
Duur: Nader te bepalen

In het kort

Wij zijn als Exact Gold Partner één van de meest deskundige partners. Wij zorgen voor ervoor dat jij je processen zo optimaal hebt ingericht, dat doen wij door de grenzen van Exact software te verleggen. Met onze oplossingen kijken wij buiten de kaders en gaan we door waar standaard software stopt. Maar hoe haal jij nu het meeste uit je Exact software? Daar kom je achter tijdens onze trainingssessie: Haal meer uit Exact!

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Of je nou je boekhoud, financiële, ERP, HRM of CRM proces wil automatiseren met Exact software is het mogelijk. Met Exact software heb je grip op al je bedrijfsprocessen.

Exact software is de rode draad in onze oplossingen. Wij zijn als Exact Gold Partner één van de meest deskundige partners. Wij zorgen voor ervoor dat jij je processen zo optimaal hebt ingericht, dat doen wij door de grenzen van Exact software te verleggen. Met onze oplossingen kijken wij buiten de kaders en gaan we door waar standaard software stopt. Maar hoe haal jij nu het meeste uit je Exact software? Daar kom je achter tijdens onze trainingssessie: Haal meer uit Exact!

Exact Software – Voor al je bedrijfsprocessen

Door primaire bedrijfsprocessen te integreren met je financiële processen kun je alle gegevens tot op transactieniveau traceren, en kun je deze nog nauwkeuriger controleren. Met een eenduidig proces voor gegevensinvoer en gegevensopslag, kun jij je concentreren op die taken waarmee je toegevoegde waarde levert voor je bedrijf. Dat bereik je met Exact Globe+ en Exact Synergy. De bedrijfssoftware van Exact is gevarieerd en helpt iedere onderneming verder.

Wat gaan we behandelen tijdens de training?

Exact Synergy

Met Exact Synergy bereik je een optimale samenwerking tussen alle afdelingen binnen je onderneming. Doordat iedereen binnen de organisatie vanuit hetzelfde systeem werkt, creëer je cohesie binnen de organisatie en voorkom je de kans op fouten. Schakelen en samenwerken met elkaar gaat makkelijker. En je hebt relevante, actuele klantinformatie altijd bij de hand.

Het resultaat: transparantie, kortere communicatielijnen, snellere reacties, meer flexibiliteit en echt teamwerk.

Exact RPA

INZICHT, INTEGRATIE EN AUTOMATISERING

Met Robotic Process Automation wordt het mogelijk om bedrijfsprocessen te automatiseren. Exact RPA maakt het mogelijk om jouw Exact Synergy omgeving te integreren met Exact Globe, Exact Online of zelfs andere ERP pakketten als SAP en Salesforce. De voordelen van RPA?

  • Bespaar tijd met automatisering
  • Minder kans op fouten
  • Bespaar kosten

Zo kun jij je focussen op waar jij écht goed in bent.

Quercis Process Optimizer

Een flexibele tool waarmee je makkelijk je bedrijfsprocessen automatiseert zonder te programmeren. De Quercis Process Optimizer, ofwel QPO, bewaakt bedrijf kritische processen en geeft een signaal af als er afwijkingen plaatsvinden. Zo kun jij tijdig acties ondernemen. De tool zorgt ervoor dat jouw bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden. Je laat het systeem voor je werken. Denk hierbij aan:

  • Bewaken van gebeurtenissen in de database;
  • Actie ondernemen bij het bereiken van een kritische grens;
  • Werkprocessen laten starten in Exact Synergy;
  • Uitlezen van mailboxen in Exchange server;
  • En nog veel meer.

De QPO is een aanvulling op Exact Globe, Exact Synergy en andere SQL databases. Standaard processen zijn niet altijd toereikend voor wat je wil bereiken. QPO biedt de oplossing.

De training: Haal meer uit Exact

Tijdens de training gaan we bovenstaande punten behandelen en nemen we je mee in de oplossingen van Exact en Quercis.

Data en locatie volgen nog.