Lancering | Quercis Basic Templates


Standaard templates voor generieke processen

Grenzen verleggen met de Quercis Basic Templates

Datum: 8 juni 2023
Locatie: Nader te bepalen
Tijd: 10:00 uur
Duur: 1 uur

In het kort

Standaard templates voor generieke processen, dat zijn de Quercis Basic Templates. Met deze standaard inrichting voegen we binnen een handomdraai meer functionaliteit toe aan de functionaliteit van Exact Globe of andere ERP-systemen. Ontdek de mogelijkheden van onze basic templates!

Standaard templates templates voor generieke processen, dat zijn de Quercis Basic Templates.

Voor meer generieke processen hebben we met de Quercis Business Portal diverse templates ontwikkeld. Met deze standaard inrichting voegen we binnen een handomdraai meer functionaliteit toe aan de functionaliteit van Exact Globe of andere ERP-systemen. We vergroten hiermee eenvoudig het toepassingsbereik van bijvoorbeeld de financiële of HR propositie van Exact en maken het meer geschikt voor grotere organisaties of complexere situaties. Dat is toch fijn om te weten!

Ontdek de mogelijkheden van onze basic templates!

  • Ben je op zoek naar een eigen webportaal of webapplicatie?
  • Wil je gegevens of bedrijfsprocessen uit Exact Globe, Exact Synergy of andere ERP systemen delen met belanghebbenden?
  • Ervaar je net te weinig functionaliteit of gebruiksgemak bij je huidige software?

Automatiseer dan je processen met de Quercis Basic Templates. In deze video nemen we je mee in onze oplossingen en wat het voor jou kan betekenen.


Wie praat je bij: Martijn Brants

Technisch Directeur Quercis
Martijn is ruim 16 jaar onderdeel van Quercis en sinds dit jaar Technisch Directeur. Hij is een van de grondleggers van de Quercis Business Portal. Martijn weet techniek en bedrijfsprocessen bij elkaar te brengen. Hij is sterk in het bedenken van creatieve oplossingen en is een ‘sparring partner’ voor de klant bij het ontwerpen van een goede bedrijfsarchitectuur. Dit leidt tot applicaties die aansluiten bij de behoeftes van de klant.