Exact Live


Datum: 16 mei 2023
Locatie: Rotterdam
Tijd: Hele dag

In het kort

De Nederlandse editie van Exact Live geldt als het grootste business software-evenement van de Benelux. In 2019 trokken ongeveer zesduizend ondernemers, accountants en Exact-partners naar de Jaarbeurs in Utrecht. Na twee online events keren we nu weer terug naar Ahoy in Rotterdam. En dit belooft een speciale editie te worden, want Exact Live bestaat 10 jaar!
Exact Live is terug op 16 mei 2023! Ook wij zullen dit jaar aanwezig zijn met een stand.

Het business event van het jaar

We hebben goed nieuws: Exact Live is terug! Dit jaar weer volledig live in Rotterdam Ahoy. We kijken ernaar uit om jou samen met duizenden andere ondernemers, accountants en finance professionals te ontmoeten op dinsdag 16 mei tijdens hét business event van het jaar. Ook dit jaar is er weer een uitgebreid programma. Met sessies gericht op jouw oplossing, interactieve bijeenkomsten en verschillende topsprekers wordt het een dag vol inspiratie, inzichten en ontmoetingen.

Exact Live bestaat 10 jaar

Het belooft een hele bijzondere editie te worden: Exact Live bestaat namelijk 10 jaar! Hoe dit gevierd gaat worden, blijft nog even een verrassing. Maar één ding is zeker: dit wil je niet missen.

Inschrijven doe je hier: https://www.exact.com/nl/exactlive/inschrijven

Vorige edities van Exact Live

De Nederlandse editie van Exact Live geldt als het grootste business software-evenement van de Benelux. In 2019 trokken ongeveer zesduizend ondernemers, accountants en Exact-partners naar de Jaarbeurs in Utrecht. In 2020 en 2021 vond het event online plaats, veiligheid en gezondheid stonden voorop. Wil je de sessies van 2021 nog eens terugkijken? Geen probleem, alles sessies zijn opgenomen en hier terug te vinden.