Skip to main content

Exact Live


Datum: 19 juni 2024
Locatie: Rotterdam
Tijd: Hele dag

In het kort

De Nederlandse editie van Exact Live geldt als het grootste business software-evenement van de Benelux. In 2019 trokken ongeveer zesduizend ondernemers, accountants en Exact-partners naar de Jaarbeurs in Utrecht. Na twee online events keren we nu weer terug naar Ahoy in Rotterdam. En dit belooft een speciale editie te worden, want Exact Live bestaat 10 jaar!
Exact Live is terug op 19 juni 2024! Ook wij zullen dit jaar aanwezig zijn met een stand.

Het business event van het jaar

We hebben goed nieuws: Exact Live is terug! Dit jaar weer volledig live in Rotterdam Ahoy. We kijken ernaar uit om jou samen met duizenden andere ondernemers, accountants en finance professionals te ontmoeten op woensdag 19 juni tijdens hét business event van het jaar. Ook dit jaar is er weer een uitgebreid programma. Met sessies gericht op jouw oplossing, interactieve bijeenkomsten en verschillende topsprekers wordt het een dag vol inspiratie, inzichten en ontmoetingen.

40 jaar innovatie en ondernemerschap

Exact bestaat dit jaar 40 jaar en dat vieren we graag samen met jou. Daarom wordt Exact Live groter en meer inspirerend dan ooit. Laat je verrassen en inspireren door 40 jaar innovatie en kijk samen met ons & Exact vooruit!

Inschrijven doe je hier:https://www.exact.com/nl/exactlive/save-the-date 

Vorige edities van Exact Live

De Nederlandse editie van Exact Live geldt als het grootste business software-evenement van de Benelux. In 2019 trokken ongeveer zesduizend ondernemers, accountants en Exact-partners naar de Jaarbeurs in Utrecht. In 2020 en 2021 vond het event online plaats, veiligheid en gezondheid stonden voorop. Wil je de sessies van 2021 nog eens terugkijken? Geen probleem, alles sessies zijn opgenomen en hier terug te vinden.