Evenementen

/Evenementen
Evenementen 2018-12-05T17:31:18+00:00

Evenementenkalender 2019

Haal het maximale uit Exact Synergy

  • 5 februari 2019 van 10:00 – 12:30 uur (locatie nog onbekend)

Ben je een nieuwe Exact Synergy-gebruiker en wil je snel en eenvoudig kennis opdoen? Of ben je een ervaren gebruiker en op zoek naar handige tips?

Quercis is al meer dan 12 actief in de Exact wereld en heeft in deze tijd talloze Exact implementaties succesvol afgerond. In deze periode heeft Quercis zich in de Exact wereld dan ook geprofileerd als ware Exact Synergy specialist.

Af en toe zien we oplossingen in de markt voorbijkomen waarbij we denken: “Maar dit doen wij toch al jaren zo….Is dit nou zo speciaal!?” Kortom, wat wij als vanzelfsprekend vinden is voor u wellicht een openbaring.  Het is dus weer tijd dat we onze zelf bedachte slimmigheden gaan verzamelen en met u gaan delen.

Informatie en aanmelden

Structuur in uw personeelszaken

  • Zwolle: 12 februari van 10:00 – 12:30 uur
  • Eindhoven: 14 februari van 10:00 – 12:30 uur

Een complete, gebruikersvriendelijke en betaalbare oplossing voor HR, gerealiseerd in een paar dagen? Ja, dat kan!

De Quercis HR oplossing is dankzij onze praktische ervaring goed afgestemd op de behoefte van iedere doelgroep binnen de organisatie. Zowel qua inrichting als presentatie. De HR professional beschikt hiermee over alle benodigde functionaliteit voor zijn/haar werk en deelt gegevens en HR processen via een gebruikersvriendelijke selfservice portal voor medewerkers en leidinggevenden. Maak kennis met Exact Synergy HRM en de Quercis HR Portal. Op 12 en 14 februari tonen wij u hoe u snel en makkelijk u al uw HR zaken online kunt regelen. 

Informatie en aanmelden

Controle over bestelling tot betaling

  • Zwolle: 12 maart van 14:30 – 17:00 uur
  • Eindhoven: 14 maart van 14:30 – 17:00 uur

Hoe realiseer je een efficiënt inkoopproces?

P2P, Purchase-to-Pay, Procure to pay of Procurement voor iedere organisatie is het van belang om het werkkapitaal goed te managen. Met ondersteuning van de juiste hulpmiddelen kunt u op dit punt veel bereiken en wordt het een stuk eenvoudiger om controle te krijgen op uw bestelproces. Quercis optimaliseert het proces vanaf het daadwerkelijke bestellen – afroepen van producten en diensten tot en met het daadwerkelijk (automatisch) betalen van de factuur.

In samenwerking met Scan Sys organiseren wij voor u dit seminar om u te tonen met welke hulpmiddelen u meer grip kunt krijgen op het hele proces van bestelaanvraag, inkoop/aankoop tot en met het (automatisch)fiatteren en betalen van de factuur. Tijdens het seminar besteden we aandacht aan de middelen en methodes voor:

•    Effectief inkopen
•    Efficiënte verwerking van uw inkoopfacturen

Informatie en aanmelden