Evenementen

/Evenementen
Evenementen 2018-07-18T13:06:54+00:00

Grip op uw geldstromen

  • Zwolle: 6 november van 14:30 – 17:00 uur
  • Eindhoven: 8 november juni van 14:30 – 17:00 uur

Hoe realiseer je efficiënte factuurverwerking en effectief debiteurenbeheer?

Voor iedere organisatie is het van belang om het werkkapitaal goed te managen. Met ondersteuning van de juiste hulpmiddelen kunt u op dit punt veel bereiken en wordt het een stuk eenvoudiger om controle te krijgen op uw cash flow.

In samenwerking met Scan Sys organiseren wij voor u dit seminar om u te tonen met welke hulpmiddelen u meer grip kunt krijgen op de inkomende en uitgaande geldstromen binnen uw organisatie. Tijdens het seminar besteden we aandacht aan de middelen en methodes voor:

•    Efficiënte verwerking van uw inkoopfacturen
•    Effectief debiteurenbeheer

Informatie en aanmelden

Structuur in uw personeelszaken

  • Zwolle: 13 november van 10:00 – 12:30 uur
  • Eindhoven: 15 november van 10:00 – 12:30 uur

Een complete, gebruikersvriendelijke en betaalbare oplossing voor HR, gerealiseerd in een paar dagen? Ja dat kan!

De Quercis HR oplossing is dankzij onze praktische ervaring goed afgestemd op de behoefte van iedere doelgroep binnen de organisatie. Zowel qua inrichting als presentatie. De HR professional beschikt hiermee over alle benodigde functionaliteit voor zijn/haar werk en deelt gegevens en HR processen via een gebruikersvriendelijke selfservice portal voor medewerkers en leidinggevenden. Maak kennis met Exact Synergy HRM en de Quercis HR Portal. Op 13 en 15 november tonen wij u hoe u snel en makkelijk u al uw HR zaken online kunt regelen. 

Informatie en aanmelden