Evenementen

/Evenementen
Evenementen 2019-02-12T14:52:43+00:00

Evenementenkalender 2019

Structuur in uw personeelszaken

  • Zwolle: 12 februari van 10:00 – 12:30 uur
  • Eindhoven: 14 februari van 10:00 – 12:30 uur

Een complete, gebruikersvriendelijke en betaalbare oplossing voor HR, gerealiseerd in een paar dagen? Ja, dat kan!

De Quercis HR oplossing is dankzij onze praktische ervaring goed afgestemd op de behoefte van iedere doelgroep binnen de organisatie. Zowel qua inrichting als presentatie. De HR professional beschikt hiermee over alle benodigde functionaliteit voor zijn/haar werk en deelt gegevens en HR processen via een gebruikersvriendelijke selfservice portal voor medewerkers en leidinggevenden. Maak kennis met Exact Synergy HRM en de Quercis HR Portal. Op 12 en 14 februari tonen wij u hoe u snel en makkelijk u al uw HR zaken online kunt regelen. 

Informatie en aanmelden

Controle over bestelling tot betaling

  • Zwolle: 12 maart van 14:30 – 17:00 uur
  • Eindhoven: 14 maart van 14:30 – 17:00 uur

Hoe realiseer je een efficiënt inkoopproces?

P2P, Purchase-to-Pay, Procure to pay of Procurement voor iedere organisatie is het van belang om het werkkapitaal goed te managen. Met ondersteuning van de juiste hulpmiddelen kunt u op dit punt veel bereiken en wordt het een stuk eenvoudiger om controle te krijgen op uw bestelproces. Quercis optimaliseert het proces vanaf het daadwerkelijke bestellen – afroepen van producten en diensten tot en met het daadwerkelijk (automatisch) betalen van de factuur.

In samenwerking met Scan Sys organiseren wij voor u dit seminar om u te tonen met welke hulpmiddelen u meer grip kunt krijgen op het hele proces van bestelaanvraag, inkoop/aankoop tot en met het (automatisch)fiatteren en betalen van de factuur. Tijdens het seminar besteden we aandacht aan de middelen en methodes voor:

•    Effectief inkopen
•    Efficiënte verwerking van uw inkoopfacturen

Informatie en aanmelden