Even voorstellen: Dave Godschalx

//Even voorstellen: Dave Godschalx

Even voorstellen: Dave Godschalx

Ik zal me even voorstellen: Dave Godschalx, 23 jaar en woonachtig in omgeving Eindhoven. In september ben ik begonnen bij Quercis als afstudeerder met mijn afstudeeronderzoek op het gebied van Microsoft Power BI. Inmiddels kan ik melden dat het afstuderen uitstekend is verlopen en dat ik geslaagd ben voor de HBO Bachelor ICT & Business.

Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik verschillende dynamische rapportages ontwikkeld die het mogelijk maken om eenvoudig relevante data op te vragen uit Exact Globe. Deze rapportages geven onder andere inzicht in de top klanten, de top artikelen, de order intake, het banksaldi, het betaalgedrag van klanten en de openstaande posten van debiteuren en crediteuren. Het resultaat is zeer enthousiast ontvangen en diverse relaties van Quercis werken er al naar volle tevredenheid mee. Volg de link om meer te weten te komen over de Power BI dashboards voor Exact.

Ik heb zeer prettige ervaringen overgehouden aan de afgelopen maanden bij Quercis en ik ben dan ook erg blij dat Quercis mij een functie als junior consultant heeft aangeboden. Per 1 februari ben ik mijn carrière gestart bij Quercis in deze functie waarin ik mij voornamelijk bezig zal gaan houden met de portalen en op het gebied van Microsoft Power BI. In die hoedanigheid hoop ik u dan ook snel te ontmoeten.

By | 2017-02-24T12:23:55+00:00 23 februari 2017|Algemeen|0 reacties

About the Author:

Quercis

Laat een reactie achter