Nieuwe versie Quercis Easy Uploader in beta release

/, Exact Software, Exact Synergy Enterprise/Nieuwe versie Quercis Easy Uploader in beta release

Nieuwe versie Quercis Easy Uploader in beta release

De Quercis Easy Uploader is een handige tool voor het snel en eenvoudig bewaren van een of meerdere documenten in Exact Synergy Enterprise via drag and drop. Een oplossing die al lange tijd geleden is bedacht en ontwikkeld om het werken met Exact software nog makkelijker te maken en door een flink aantal gebruikers van Exact Synergy Enterprise enthousiast wordt gebruikt.

Tijd voor vernieuwing

De laatste paar weken zijn we druk bezig geweest met het doorvoeren van diverse vernieuwingen met betrekking tot de Easy uploader. Er zijn al behoorlijke vorderingen gemaakt en momenteel wordt de software intern getest maar zal ook spoedig bij de eerste klanten geïnstalleerd en getest gaan worden.

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de huidige versie?

  • Nu ook uploaden naar Exact Globe. Het wordt mogelijk om documenten via drag and drop ook in Exact Globe te koppelen aan bijvoorbeeld een financiële boeking of een verkooporder. Dit is aanvullend op de van oudsher aanwezige mogelijkheid om documenten eenvoudig in Exact Synergy te uploaden.
  • Een nieuw interface. De nieuwe versie zal meer aansluiten op de “look and feel” van Windows 10. Het gebruik van tegels, zoals u deze nu ook kent uit Windows 10,  zullen we in deze nieuwe versie van de Quercis Easy Uploader ook gaan gebruiken. Bovendien zal de user interface in hoge mate customizable/aanpasbaar zijn naar uw eigen eisen en wensen.
  • Aanvullende gegevens bij gedropte bestanden en mails zullen via een web applicatie ingevuld worden. Dit heeft als grote voordeel dat ook dit gedeelte aangepast kan worden aan uw wensen.
  • De configuratie van de containers waarin bestanden en mails gedropt kunnen worden zullen ook via een web applicatie ingeregeld kunnen worden.
  • Ondersteuning van meerdere beeldschermen. Voor het plaatsen van de ‘drop area’ kan gekozen worden uit verschillende plekken op 2 beeldschermen.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de Quercis Easy Uploader of meer weten wat de mogelijkheden in uw situatie zijn? Neem dan contact op met uw contactpersoon binnen Quercis.

About the Author:

Ronald van Kessel
Commercieel directeur en eigenaar van Quercis. Sinds 1991 actief in de wereld van Exact, in support, als consultant maar het grootste deel van deze tijd als commercieel adviseur. Is afgestudeerd als Master of Business Administration. Hij gebruikt deze bedrijfskundige achtergrond iedere dag bij het adviseren van organisaties in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen met zijn grote interesse in software en technologie als hulpmiddel zorgt dit regelmatig voor verrassende en innovatieve oplossingen voor bedrijfskundige vraagstukken.

Laat een reactie achter