Belangrijke Exact Globe update noodzakelijk ivm aanpassing in Windows 10!

//Belangrijke Exact Globe update noodzakelijk ivm aanpassing in Windows 10!

Belangrijke Exact Globe update noodzakelijk ivm aanpassing in Windows 10!

Naar aanleiding van aanpassingen in het centrale deel van het besturingssysteem bij de Windows 10 versie 1809 update heeft Exact wijzigingen moeten doorvoeren in de systeemlaag van de Exact Globe programmatuur. Dit was nodig om de software compatible te krijgen met deze Windows 10 update. Voor een correcte werking van Exact Globe in combinatie met deze Windows 10 versie is het zeer waarschijnlijk nodig dat u een update uitvoert van Exact Globe.

Welke opties heeft u?

  1. Update Exact Globe voordat u de Windows 10 versie 1809 installeert
  2. Zet de automatische update van Windows 10 tijdelijk uit (kies hiervoor alleen wanneer de eerste optie echt niet mogelijk is!)

De aanpassingen zijn beschikbaar vanaf product update 415 SP15 en product update 416 SP8. Het is zeer belangrijk dat u over deze service packs installeert voordat u de Windows 10 versie 1809 update installeert. Zonder deze service packs kan Exact Globe niet volledig functioneren op de Windows 10 versie 1809 update.

U dient er rekening mee te houden dat Windows updates normaal gesproken automatisch worden geïnstalleerd. Indien u dus niet over de laatste service packs van Exact Globe beschikt kunt u na het (automatisch) uitvoeren van deze Windows update problemen gaan ervaren met de werking van de software van Exact. Om dit te voorkomen bestaat de mogelijkheid om de Windows update tijdelijk uit te stellen zodat deze niet automatisch wordt geïnstalleerd. U kunt dan op een later moment, nadat de Exact Globe service packs zijn geïnstalleerd, de Windows 10 versie 1809 update installeren.

Voor meer informatie over het uitstellen van Windows updates, zie https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4026834/windows-10-defer-feature-updates.

Voor meer informatie over de planning van de Windows 10 versie 1809 update, zie dit Microsoft blog.

By | 2018-12-05T17:29:37+00:00 26 november 2018|Algemeen|0 reacties

About the Author:

Ellen Hezemans
Werkzaam op de supportafdeling. Ellen werkt al vanaf 1998 als supportmedewerkster. Ellen heeft vele jaren ervaring in het telefonisch ondersteunen van de diverse Exact producten. Sinds 2009 is zij werkzaam bij Quercis BV. Naast kennis over Exact heeft ze ook kennis van de diverse Quercis producten en is zij in staat uw vragen te beantwoorden of uw vraag verder uit te zetten bij een collega.

Laat een reactie achter