Adresgegevens automatisch ophalen met Quercis Business Portal

///Adresgegevens automatisch ophalen met Quercis Business Portal

Adresgegevens automatisch ophalen met Quercis Business Portal

Het is vanaf nu mogelijk om te koppelen aan de nationale postcodedatabase om op deze manier snel en eenvoudig de correcte adresgegevens op te halen op basis van de invoer van een postcode en huisnummer. We maken hierbij gebruik van de adres API van postcode.nl. Deze API maakt gebruik van de officiële bron voor postcodes die al van zeer hoge kwaliteit is maar waar ook nog een kwaliteitsslag over heen gehaald wordt. Zo bent u voor een gering bedrag per jaar verzekerd van foutloze en accurate data.

 

Uw voordelen

Dat het registeren van de juiste adresgegevens van uw klant, prospect of leverancier voordelen heeft, is voor iedereen eigenlijk wel duidelijk. De belangrijkste zijn:

  • Kostenverlaging
    Door correcte adressering bespaart u op retourkosten post- en pakketbezorging en andere kosten die voortvloeien uit verkeerde adresdata. Daarnaast bespaart u ook op onderhoudskosten van een eigen adresdatabase.
  • Gebruiksgemak
    Klanten kunnen makkelijker en sneller bestellen of hun gegevens achterlaten en werknemers kunnen sneller adressen invoeren. Voor adres invoer zijn alleen postcode en huisnummer nodig.
  • Foutreductie
    Problemen door foutief geschreven of niet bestaande adressen behoren tot het verleden.

Extra mogelijkheden

Naast officiële adressen is het met deze API verder mogelijk om ook extra informatie op te vragen en te gaan gebruiken. Denk hierbij gegevens zoals coördinaten van het adres, gebruiksdoel en de oppervlakte van het pand. Deze gegevens kunnen vervolgens ook weer worden opgeslagen in Exact Synergy.

 

Meer weten over de mogelijkheden en de toepasbaarheid voor uw business portal? Neem dan contact op met Ronald van Kessel. Bellen met Quercis, via 040-2661780, mag natuurlijk ook.

By | 2017-06-09T12:24:33+00:00 9 juni 2017|Quercis Business Portal|0 reacties

About the Author:

Martijn Brants

Laat een reactie achter